Ocijenite djevojku:

4.2


Ostale cure »

ALU vrata čak jeftinija od PVC vrata! - Alu stolarija

ALU vrata čak jeftinija od PVC vrata! - Alu stolarija Opće je poznato da je ALU stolarija skuplja od PVC stolarije, ovisno od proizvođača do proizvođača od 25-40%. Kako su ulazna vrata bitna da funkcioniraju u svakom trenutku za njih valja odabrati pravi materijal. Ulazna vrata trpe veliki broj otvaranja tako da adekvatni materijal i okov za vrata imaju funkciju održati vrata postojanim.

Kada se traže najbolji materijal za ulazna vrata ispred svega to su prava aluminijska vrata. ALU vrata svojom čvrstom konstrukcijom mogu garantirati dugi vijek sa velikim brojem otvaranja bez potrebnih servisa.

A što je sa PVC vratima? PVC vrata osim što se konstrukcijski ne mogu približiti ALU vratima moraju biti izvedena iz masivnih PVC profila sa puno čeličnih ojačanja te na taj način podižu cijenu gotovog proizvoda. U konačnici rezultat je taj da je cijena ALU i PVC vrata približno jednaka ili su ALU vrata povoljnija za 10-20%. Obično kupci kada žele povoljna vrata odabiru PVC vrata, a ni ne znaju da za iste novce ili čak manje mogu dobiti prava ALU vrata s kojima su dobili pravi proizvod.

Ulazna vrata obično želimo da budu primjećena i da budu ogledalu kuće, kod aluminija imamo na izbor veliki broj boja po RAL karti tonova za minimalno povećanje cijene, dok se kod PVC stolarije mogu odabrati par boja a cijena se diže za znatnu sumu.

Ako se dvoumite što odabrati topla preporuka su ALU vrata i budite bez brige!

 

Preporuka tvrtke za ALUMINIJSKA ULAZNA VRATA:

P.U.G.B. Alu stolarija

Marina Držića 18

Dugo Selo

mob: 098/9074-591

e-mail: pugb@net.hr

Video

Ostale novosti