Ocijenite djevojku:

4.2


Ostale cure »

Najbolji PVC profili – Schuco PVC profili - PVC stolarija

Najbolji PVC profili – Schuco PVC profili - PVC stolarija Kod odabira PVC profila za novu stolariju dobro je znati šta kupujete odnosno što želite! Kao najpoznatiji u svijetu od proizvođača aluminijskih i PVC profila je naravno Schuco. Schuco PVC profili stoje na samom vrhu kvalitete i uvijek su dva koraka ispred konkurencije. Kada su inovacije u pitanju Schuco PVC profili postavljaju uvijete na tržištu i za sada su uvijek dobivali odličja.

Najnoviji PVC sistem iz Schuco sustava je Schuco Corona SI 82+


Već na prvi pogled vidi se da to nije običan profil. Njegove karakteristike su:
- 8-komorni profil sa najvišim izolacijskim svojstvima
- 3 brtvena dihtunga za odlično brtvljenje, koja se ne topi kod varenja profila
- Širina štoka je 82mm
- Visina štoka i krila je 120mm
- Povećana dubina predstavlja višu sigurnost i zaštitu od provale
- Konstruktivna intelegencija unutar profila sa aluminijskim ojačanjima.
- Srebrno sive brtve sa diskretan izgled prozora
- Zaobljene ili ravne linije daju na izbor vlastitog stila i dizajna prozora
- Ovisno o kombinaciji profila i ostakljenja može se postići Uw = 0,61 W/m2K (http://sorvindu.no/si-82/)
- Schuco sustav za proizvodnju prozora za pasivne i niskoenergetske kuće.


Vrlo često možemo čuti kada se nekome pokušava objasniti što je to „Schuco u svijetu prozora“ i vrata, kaže se to je isto kao „Mercedes u svijetu automobila“!

 

Ušteda energije sa Schuco Corona SI 82+

PVC stolarija se ugrađuje jednom u životu, tako bi barem trebalo biti kada se radi sa vrhunskim materijalima. U današnje vrijeme kada se standardi mjenjaju iz dana u dan u cilju smanjena troškova grijanja i smanjenje emisije CO2 Schuco Corona SI 82 ispunjava i ekonomske i ekološke zahtjeve. Izvedba PVC sistema Schuco Corona SI 82 preporuča se u kombinaciji sa troslojnim staklom kako bi se postigao što niži odnosno optimalan koeficijent toplinske izolacije.
8 zatvorenih komora unutar profila ostvaruju vrhunske rezultate. Sa Schüco Corona SI 82+ energetskim prozorima uštedit ćete 30-70% dosadašnjih energetskih troškova. Kod prosječne kuće to može biti 660 litara lož ulja u jednoj godini. Pri tome ćete poštediti prirodu za cca 1050 m3 ugljik dioksida CO2.


Sigirnost sa Schuco Corona SI 82+

Zahvaljujući visokom otporu materijala Schüco Corona SI 82+ Vam nudi zaštitu od provalnika zahvaljujući svojim ojačanjima koji kruže oko cijelog prozora i u kombinaciji sa Schuco vlastitim okovima, Schuco Vario Tec.

Vrhunski dizajn sa Schuco Corona SI 82+

Kako bi upotpunila svoju funkcionalnost i dizajn PVC stolarija Schuco Corona sistemi nude veliki izbor folija i RAL boja i tako omogućuju da objekt zaokružite u jednu cjelinu.
Zahvaljujući svojim statičkim ojačanjima Schuco PVC profili omogućuju da stijene budu 30% više što Vam daje 30% više svijetlosti u Vaš dom.


Upit možete poslati na:

P.U.G.B. PVC stolarija

Slunjska 3, Dugo Selo

e-mail: pugb@net.hr

mob: 098/9074-591 

http://www.pugb.hr/

 

Video

Ostale novosti