Ocijenite djevojku:

3


Ostale cure »

Otklopno klizne stijene - HAUTAU okov - Alu stolarija

Otklopno klizne stijene - HAUTAU okov - Alu stolarija - Kad se odlučujete za klizne stijene, većina ih prvo pomisli na klasične klizne stijene. Klizne stijene imaju svoje prednosti i mane. Prednosti su te što se štedi prostor odnosno bolja je funkcionalnost stijene koja se kliže, a mane su slaba brtvljenja u zatvorenom položaju.
Neovisno o proizvođaču profila klizne stijene se ne mogu pohvaliti kvalitetom zatvaranja odnosno nepropusnosti. Najbolje rješenje su OTKLOPNO KLIZNE STIJENE - HAUTAU koje svojim rješenjem daju rezultate kakve ima otklopno zaokretni prozor. Otklopno klizna stijena HAUTAU funkcionira na principu preklopa profila između kojih je brtva i na taj način čin idealan spoj odnosno ima dobro brtvljenje.
Otklopno klizna stijena od 2 krila može biti tako da je jedno krilo fiksno drugo otklopno klizno.

Okov za otklopno-klizne stijene je namjenjen većim prozorskim balkonskim elementima od drva, drvo-aluminija, aluminija i PVC-a. U otvorenom stanju klizne stijene ne posežu u prostor. Klizni element se s lakoćom pomjera i upravlja. Može se izraditi do veličine krila od oko 2.000 x 2.400 mm, a može se dobiti i u sigurnosnoj varijanti.

Preporuka: Tvrtke za ugradnju alu otklopno klizne stijene HAUTAU:

P.U.G.B. 10370 Dugo Selo, Marina Držića 18, kont: 098/9074-591Na slici su vidljive varijante otvaranja otklopno klizne stijene.
HAUTAU ATRIUM ALU HKS


HAUTAU OTKLOPNO KLIZNA STIJENA

http://www.pugb.hr/

Video

Ostale novosti