Ocijenite djevojku:

3


Ostale cure »

Hotel nagnutiji od kosog tornja u Pisi - VIDEO!

Hotel nagnutiji od kosog tornja u Pisi - VIDEO! Moćni dizajneri i arhitekti svakim danom rade na tome da što više šokiraju svijet svojim zamislima, a novootvoreni hotel Bella Sky spada u tu kategoriju. Ima kat rezerviran samo za žene, a još i \'pleše\'!


Tek otvoreni hotel Bella Sky, najveći je u Skandinaviji i sastoji se od dva nebodera blizanca nagnuta za 15 stupnjeva, što je 11 stupnjeva više od Kosog tornja u Pisi. Nalazi se u Ørestadu, novom susjedstvu Kopenhagena i ima 814 dizajnerskih soba i 30 konferencijskih dvorana.

S obzirom na njegov kosi dizajn nije bilo dozvoljeno da bude viši od 75 metara pa su zato izgrađena dva identična nebodera kako bi bio zadovoljen zamišljeni kapacitet.

Zgrade se rotiraju kako bi gostima bio omogućen senzacionalan pogled, a u konačnici to izgleda kao da hotel pleše.
Osoblje ovog spektakularnog hotela udovoljit će željama i potrebama svakog individualnog gosta.

Još jedna zanimljivost vezana za ovaj hotel je poseban kat namijenjen samo ženama! U oba nebodera 17 kat nazvan Bella Donna rezerviran je samo za ljepši spol.

Riječ je o ukupno 20 soba, a kat je posebno osiguran i pristup imaju samo žene s posebnom magnetskom karticom, koja otvara vrata sobe. Unutar soba omogućeno im je da uživaju onako kako samo žene znaju uživati, a dostupno im je i sve potrebno za uljepšavanje.

Ako ste zainteresirani za ostanak u ovom hotelu, evo još jedne korisne informacije - cijene noćenja kreću se od 143 do 230 dolara.

Video

Ostale novosti